Laksevåg Musikkforening
 • OM LMF    • NYHETER    • AKTIVITETER    • MEDLEMMER    • MEDLEMSSIDER     • Gjestebok    • Hjem

NYHETER

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

2. plass i Siddis Brass!

Etter en kjempeflott fremføring av vårt program i Konserthuset i Stavanger under årets Siddis Brass 2013, ble vi belønnet med en fantastisk 2. plass i 2. divisjon!

Dette var en fin påskjønnelse for den innsatsen som både medlemmene og vår dirigent Øyvind Nikolaisen har lagt ned siden sesongstart, og vi ser nå frem mot julekonsert og ikke minst NM Brass 2014 i januar.

En ekstra takk går også til Helge Haukås som har bidratt som gruppeinstruktør den siste tiden.

Vår opptreden kan sees på TV2 Sumo, her er det også mulig å se opptredener fra de andre deltakende korpsene og ikke minst Festkonserten fra Stavanger Konserthus.