Laksevåg Musikkforening
 • OM LMF    • NYHETER    • AKTIVITETER    • MEDLEMMER    • MEDLEMSSIDER     • Gjestebok    • Hjem

AKTIVITETER

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Aktiviteter

Ønsker du å spille i LMF eller ønsker du at LMF skal spille for deg? Ta kontakt!

Vi øver i "Lyst og Fryd"-huset på Laksevåg, som ligger like ved Laksevåg kirke, Damsgårdsveien 174. Øvingstid er hver torsdag fra kl.19.00. I tillegg arrangerer og deltar vi på konserter både i nærmiljøet og andre steder i Bergensområdet. Vi deltar også på andre kulturarrangementer, og er blant annet hvert år med i NM for brassband i Grieghallen i Bergen.

Dersom du ønsker å bli medlem i LMF og bidra med dine musikalske kvaliteter, kan du kontakte Svein Farsund på e-post svein.farsund@necon.no

Vi tar gjerne underholdningsoppdrag for små eller store grupper. Oppdrag som juletrefester, tyrolermusikk, underholdning på firmafester etc.

Postdresse:
Laksevåg Musikkforening